csirke–sertés alap, selymes szezám pasztával és shoyu tare-val miso-s darált hús, pikáns rayu (chili olaj), roppanós káposzta, koriander és friss tészta
12 órán át főtt, gazdag, krémes tonkotsu alap, miso tare-val char siu, bamBusz, tökéletes tojás és friss tészta
házi kenyér
japán fermentálási technika, spanyol olivabogyó
gyömbérrel fermentálva, újhagymával és rayu (csípős!) olajjal
szezámos krémes dressingben, manchego sajttal a tetején
PERUI KLASSZIKUS, JAPÁN ÍZEKKEL: SZINTE NYERS SZEZONÁLIS HAL, MÉLY UMAMIS, CITRUSOS MARINÁDBAN
a spanyol- és japán tojásmánia találkozása
szójás vágott sertés a legklasszikusabb spanyol fogásba csomagolva
manchegos ropogós-nyúlós, sült, sós (nem)fánk, füstölt paprikás aiolival
chimichurri-val kikeverve, sajtos tostada-n, kapri majonézzel és friss tormával
Fűszeres japán curry alap, krémesen olvadó sajt és friss tészta
A DÉLBEN KAPHATÓ KLASSZIKUSUNK KICSI VÁLTOZATA
puha pacal, szójás-pimiento de la verás füstös ízekkel, tökéletes tojással
Grillezett tőkehal, leveses sushi rizs, sáfrányos–sherry ecetes füstpaprikás lé
szinte nyers marhasteak falatok, pikáns-édes paprikakrémmel, füstölt anchoával
citrusos-kakaós sült spanyol puding
Pálpusztais sajttorta, mazsolás sorbet-val
All rights reserved - Monokini Kantin 2025