“Japán csurgatott tojásleves”: Dashi és kaeshi alap, csurgatott tojás, újhagyma, főtt tarja és friss házi tészta
Fűszeres japán curry alap, krémesen olvadó sajt és friss tészta
12 órán át főtt, gazdag, krémes tonkotsu alap, miso tare-val char siu, bamBusz, tökéletes tojás és friss tészta
házi burgonyás kenyér
japán fermentálási technika, spanyol olivabogyó
japán majonézben (kewpie), kapri ropogós, snidling, füstölt krumpli
marinált sütőtök, pikáns paprika, mogyorós-misos dressingben
Kombuban pácolt friss hal szeletek, meggy ponzu, torma
krémes, sonkás spanyol krokett, japán tojássárgás szósszal
manchegos ropogós-nyúlós, sült, sós (nem)fánk, füstölt paprikás aiolival
garnéla, savanyú káposztás marinádban
A DÉLBEN KAPHATÓ KLASSZIKUSUNK KICSI VÁLTOZATA
Portobello gombás japán batyuk, barnavajas mogyorószósz
pirított “zeller-tészta”, a csirke legjavával és feketefokhagymával
sushi rizs, grillezett fogasfilé, füstölt kagylószósz
spanyol sertés tarja steak, japán stílusban, friss chimichurri
füstölt paprikás - korianderes kakastaréj ragu, puha burgonyás mochival
csicsókás, sült spanyol puding, grapefruit habbal
japán piskótatekercs, tomás-tonkababos habbal töltve


